Veelzijdig advocatenkantoor…

Onze veelzijdigheid zit als advocatenkantoor vervat in onze allround juridische dienstverlening. Als particulier of bedrijf bent u bij ons welkom met elk mogelijk juridisch vraagstuk. Na het luisteren naar uw verhaal en het bekijken van de juridische stukken, analyseren wij de verschillende juridische oplossingen en beslissen we samen welke weg we bewandelen. U mag daarbij rekenen op heldere en eerlijke communicatie. 

Voor het oplossen van een geschil of conflict geloven we sterk in de meerwaarde van bemiddeling en overleg. Wanneer nodig adviseren we de gerechtelijke weg via de rechtbank, waarbij we met passie en vuur uw belangen verdedigen.

…doorgedreven specialisatie

Aanvullend op onze allround dienstverlening als advocatenkantoor specialiseren meerdere van onze advocaten zich in zeer specifieke rechtsdomeinen. Binnen deze domeinen brengen we ook de meest complexe juridische vraagstukken tot een goed einde.

onze verschillende specialisaties

Voor ondernemingen

Bedrijven hebben baat bij een vaste juridische partner die de onderneming door en door kent. Op die manier mag u voor elk vraagstuk rekenen op een snelle juridische dienstverlening op maat. Tal van bedrijven in de regio’s Antwerpen en Turnhout vertrouwen op de Anturlex als hun vaste raadsman. Wij investeren sterk in het opbouwen van langlopende partnerships.